مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: درپی انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت و مرگ برخی شهروندان به دلیل مصرف قارچ، رئیس تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی اعلام کرد:

Mushroom

این مسمومیت ربطی به مصرف قارچ‌های خوراکی ندارد؛ چرا که روی آنها نظارت کافی صورت می‌گیرد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست اما باید به مردم گفت که قارچ را در مراتع یا خیابان‌ها به اسم "قارچ کوهستانی و ارگانیک" خریداری و مصرف نکنند.

به گزارش ایسنا، گزارش‌های متعددی از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان‌های مختلف درباره مسمومیت یا حتی مرگ برخی از شهروندان به علت مصرف قارچ مسموم در فضای مجازی و سایت‌های خبری منتشر شده است؛ به گونه‌ای که مدیر کل بحران سازمان پزشکی قانونی کشور این اخبار را تایید کرد که در روزهای اخیر ۱۱ نفر به دلیل مصرف قارچ‌های سمی جان خود را از دست داده‌اند.

در این زمینه محمدحسن افشار - رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی- به ایسنا گفت: نژاد و سویه قارچ‌های خوراکی بر اساس آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی جداسازی شده و بذر آن برای تولید و تکثیر در اختیار صنعت تولیدکنندگان قارچ قرار می‌گیرد و هیچ مشکلی در قارچ‌های خوراکی برای مصرف وجود ندارد و اینکه بعضی از سایت‌ها و رسانه‌ها به اشتباه علت مرگ و میر و مسمومیت را در برخی از استان‌های کشور مصرف قارچ عنوان کرده‌اند، به هیچ وجه صحت ندارد و تکذیب می‌شود.

وی افزود: به دلیل افزایش بارش‌ها طی ماه‌های اخیر رشد انواع قارچ‌های سمی و خوراکی در مراتع و جنگل‌های کشور چشمگیر و قابل توجه بوده است و همین عامل سبب شده مردم که به مراتع و جنگل‌ها می‌روند، به اشتباه از این قارچ‌ها استفاده کنند یا آنکه برخی به دلیل بیکاری این قارچ‌ها را به حاشیه شهرها و خیابان‌های کشور می‌آورند و به عنوان "قارچ‌های کوهستانی" و "ارگانیک" به مردم می‌فروشند که باید گفت بسیار خطرناک است و هیچ کسی نباید این قارچ‌ها را خریداری کند، چراکه مردم به هیچ وجه نمی‌توانند سمی یا غیرسمی بودن قارچ را تشخیص دهند.

افشار ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود که به هیچ وجه به قارچ‌های خودرو که در مراتع و جنگل‌ها می‌بینند دست نزنند و آن را لمس نکنند. از سوی دیگر به هیچ وجه قارچ‌هایی که به صورت فله‌ای و به عنوان "قارچ کوهستانی و ارگانیک" عرضه و فروخته می‌شود را نخرند.

رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی تاکید کرد: حتی‌الامکان مردم باید توجه کنند که قارچ را از فروشگاه‌های معتبر و به صورت برچسب‌دار تهیه کنند تا تولیدکننده آن مشخص باشد و حتی اگر قارچ فله‌ای را از این فروشگاه‌ها خریداری می‌کنند باید توجه‌ کنند که محصول کجا تولید شده است و دستگاه‌های نظارتی نیز باید تاییدکننده آن باشند که در آن صورت هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید.

کد خبر 406097

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha