مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: دانشمندان عنوان می‌کنند مصرف بلندمدت قهوه می‌تواند علائم عصب‌شناسی را در افراد مبتلا به آلزایمر تشدید کند.

تشدید علائم آلزایمر با مصرف بلند مدت قهوه

به گزارش خبرنگار مهر، مشکلات حافظه مشخصه اصلی بیماری آلزایمر است. در این بیماری که نوعی زوال عقل یا دمانس است، علائمی نظیر اضطراب، بی‌تفاوتی، افسردگی، توهم و پارانوئید به شیوه‌های مختلف تشدید می‌شوند.

اخیرا قهوه یا کافئین به عنوان شیوه‌ای برای پیشگیری از دمانس توصیه شده است، چراکه موجب توقف مولکول‌هایي که عامل بروز این بیماری در سن پیری هستند، می‌شود.

اما برخی شواهد هم نشان می‌دهند زمانی که مشکل شناختی بروز می‌کند، ممکن است کافئین تاثیرات معکوس داشته باشد. در یک مطالعه جدید، محققان دانشگاه بارسلونا اسپانیا همراه با محققان موسسه کارولینسکا سوئد به بررسی موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به آلزایمر پرداختند.

«راکل بتا کورال»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه بارسلونا، در این باره می‌گوید: «علائم بیماری آلزایمر در موش‌های مبتلا به این بیماری بسیار شبیه به انسان است. ما موش‌ها را تحت درمان خوراکی بلندمدت با دوز بسیار پایین کافئین (۰.۳ mg/mL) که معادل سه فنجان قهوه برای انسان است قرار دادیم و آنها را با موش‌های سالم مقایسه کردیم.»

نتایج نشان داد کافئین موجب تغییر رفتار موش‌های سالم شد و علائم عصب شناسی موش‌های مبتلا به آلزایمر را تشدید کرد.

«لیدا گیمنز لورت»، عضو دیگر تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مشاهدات ما در مورد تاثیرات معکوس کافئین در بیماری آلزایمر همراه با مشاهدات بالینی قبلی نشان می‌دهد که تشدید علائم رفتاری و روانی دمانس عمدتا با تاثیرات سودمند شناختی کافئین تداخل می‌یابند.»

محققان تاکید می‌کنند باید در مورد تاثیر درمانی قهوه برای زوال عقل بازنگری شده و تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

کد خبر 402227

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha