سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 | به روز شده: 41 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 16 دی 1396 - 20:52:06 | کد مطلب: 394737 چاپ

افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان با مصرف سوسیس

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، متخصصان علوم پزشکی انگلیس در بررسی‌های جدید خود به شواهد بیشتری از مضرات مصرف گوشت‌های فرآوری شده برای سلامتی و ارتباط آن با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پستان پی بردند.

به گفته متخصصان، مصرف گوشت‌های فرآوری شده از قبیل سوسیس می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.

متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند بیش از یک پنجم بیشتر می‌شود.

هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پستان پیدا نکردند.

در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشت‌های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد درحالیکه گوشت قرمز "احتمالا" برای انسان سرطان‌زاست. این نتیجه‌گیری از بازبینی نتایج بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده‌ است.