دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: گشنیز و زیره طعم خوش و دلپذیری به این سوپ داده است.

  • زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه
  • مواد مورد نیاز برای 4 نفر

گشنیز (ساطوری خرد‌شده): یک‌دوم پیمانه

نعنا تازه (ساطوری‌ خردشده): یک‌دوم پیمانه

پیاز (نگینی‌ خرد‌شده): يك عدد

سیر (له‌شده): 2 حبه

موز سبز (خردشده): 2 عدد

فلفل ‌چیلی (خرد‌شده): يك عدد

پودر‌ زیره‌ سبز: يك قاشق سوپخوری

پودر‌ دانه‌ گشنیز: 2 قاشق سوپخوری

آرد: يك قاشق سوپخوری

آب‌گوشت: 2 و نيم پیمانه

عصاره تمر‌هندی: یک‌چهارم پیمانه

شیر‌ نارگیل: یک و یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به‌میزان لازم

روغن‌ کنجد: یک‌سوم پیمانه

  • روش پخت:

روغن‌کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل ‌چیلی، پودر زیره ‌سبز و پودر دانه‌ گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب‌گوشت (یا آب‌مرغ)، تمر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس‌ و از صافی ردشده) و شیر‌ نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش‌جان کنید.

کد خبر 385295

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha