پنج شنبه 23 آذر 1396 | به روز شده: 6 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 20 مهر 1396 - 13:52:38 | کد مطلب: 384823 چاپ

آشنایی با روش تهیه ذرت مکزیکی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
بهتر است در هنگام پخت به بلال‌ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می‌شود.
  • مواد اصلی

ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم

کالباس ۳۰۰ گرم

چیپس خلالی يك لیوان

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری

قارچ ۲۰۰ گرم

پودر خردل به مقدار لازم

پودر آویشن به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

  • طرز تهیه
  • زمان پخت ۱۵دقیقه

۱ قارچ را به شکل ورقه‌های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجتان خوش می‌آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.

۲ کالباس‌ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو (بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ‌های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می‌توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.

۳ حرارت را روی ملایم‌ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس‌های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس‌ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.

منبع: پاپیون