همشهری آنلاین: به گفته محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را کاهش می‌دهد.

افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته‌اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی‌های موجود در سبزی‌جات کمک می‌کند.

طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی‌های سبزی‌جات شده و فواید سالاد را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.

این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K است. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش می‌دهد.

وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می‌کند.»

این مطالعه شامل ۱۲ زن جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می‌کردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش شد.

نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در زنانی بود که بیشترین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپ‌خوری داشتند.

کد خبر 384777

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha