همشهری آنلاین: تیمی از محققان دریافتند زنانی که در دوره شیردهی بادام زمینی مصرف می‌کنند احتمال ابتلا کودک‌شان به آلرژی بادام زمینی کاهش می‌یابد.

پیشگیری از ابتلای نوزاد به آلرژی با مصرف بادام زمینی

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر نرخ ابتلاي آلرژی به بادام زمینی و سایر آلرژی‌ها در بسیاری از مناطق جهان، بخصوص آمریکای شمالی و اروپا، روبه افزایش است. تحقیق اخیر نشان می‌دهد افزایش بروز آلرژی به بادام زمینی ناشی از عدم مصرف این ماده خوراکی در دوران کودکی است که موجب بروز مشکلاتی در ابتدای سنین جوانی می‌شود.

در یک مطالعه هم مشخص شده است کودکانی که در سنین پایین بادام زمینی یا مواد خوراکی حاوی بادام زمینی مصرف می‌کنند، با احتمال نسبتا کمتر ابتلا به آلرژی در سنین بالاتر روبرو هستند.

در مطالعه جدید تیمی از محققان کانادایی عادات ۳۴۳ مادر و فرزند را در طول چندین سال بررسی کردند. آنها از مادران پرسیدند که آیا در طول شیردهی به فرزندشان، بادام زمینی یا محصولات حاوی بادام زمینی مصرف کرده بودند.

آنها همچنین از والدین پرسیدند که چه زمانی به طورمنظم به طور مستقیم به فرزندشان محصولات بادام زمینی دادند. سپس آنها سلامت این کودکان را تا سن ۱۵ سالگی از لحاظ ابتلا به آلرژی به بادام زمینی تحت نظر داشتند.

محققان دریافتند کودکان متولدشده از والدینی که در دوره شیردهی بادام زمینی مصرف کرده بودند و در طول اولین سال زندگی‌شان نیز به طور مستقیم محصولات بادام زمینی دریافت کرده بودند، تنها ۱.۷ درصد در معرض ابتلا به آلرژی به بادام زمینی قرار داشتند، درحالی که این رقم در جمعیت عمومی به طورمیانگین ۹.۴ درصد است.

کد خبر 383993

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha