همشهری آنلاین: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نحوه فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در تعطیلات نوروز را تشریح کرد.

به گزارش ايسنا، محسن فرهادی درباره برنامه وزارت بهداشت برای کنترل بهداشت محیط در تعطیلات نوروز گفت: امسال طرح سلامت نوروزی از اول اسفندماه آغاز شده و تا پانزدهم فروردین ادامه خواهد داشت. به همین منظور 750 بازرس برای ایام تعطیل و ساعات غیر متعارف و 250 تیم برای ایام غیر تعطیل و ساعات اداری بسیج شده‌اند.

وی افزود: 15 اسفند ماه نیز مانوری سراسری برای نمایش تیم‌ها و اعلام اهداف آنها و همچنین دادن اطمینان خاطر به مردم در راستای آمادگی ارائه خدمت به مسافران نوروزی برگزار می‌شود. امسال ساعات بازدید بازرسان بهداشت محیط تا 10 شب افزایش یافته است. همچنین بازرسی‌های غیر متعارف در ساعات مختلف شبانه روز جزو برنامه‌های ما قرار دارد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به توانایی نیروهای بهداشت محیط برای سنجش نمونه‌های کنترلی در محل ادامه داد: امسال تقریبا تیم‌های بازرسی عملیاتی مجهز به دستگاه پورتابل سنجش هستند. به این ترتیب دستگاه‌های سنجش بار میکروبی، می‌توانند وضعیت سلامت سطوح‌ مختلفی که در ارتباط با طبخ غذا هستند را بررسی کنند. با دستگاه‌های ترمومتر دمای غذا و برودت دستگاه‌های سرد کننده کنترل می‌شود. دستگاه TTM روغن و کنترل نمک نیز میزان مصرف این دو ماده غذایی را در قنادی‌ها، فست فودها و نانوایی‌ها مشخص می‌کنند. همچنین وضعیت مصرف جوش شیرین در نان‌های سنتی جزو وظایف نیروهای بهداشت محیط قرار دارد.

به گفته فرهادی، اماکن حساس بین راهی مانند مجتمع‌های پذیرایی، هتل‌ها و متل‌ها پانسیون‌ها، مکان‌های گردشگری، پمپ بنزین‌ها، نمازخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، پارک‌ها، شیرینی فروشی‌ها، اغذیه فروشی و فروشگاه‌های محصولات لبنی، استخرها و پارک‌های آبی، ایستگاه‌های قطار و ترمینال‌های اتوبوسرانی و امثال این نقاط از سوی کارشناسان بهداشت محیط نظارت می‌شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین تاکید کرد که مردم می‌توانند در تمام طول روز، ایام تعطیل و غیر تعطیل ضمن تماس با شماره تلفن 190، شکایات خود را در زمینه تخلفات بهداشتی گزارش کنند.

کد خبر 363122

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha