داستان استفاده غیرمجاز از خمیرمرغ در فرآورده‌هایی مثل سوسیس و کالباس تمامی ندارند.

تولید سوسیس

 اگرچه هر چند وقت يكبار مسئولان درباره غيرمجاز بودن اين فرآورده سخن می‌گويند اما باز هم شايعاتی درباره استفاده از اين ماده در سوسيس و كالباس شنيده مي‌شود كه خانواده‌ها را نگران كرده است. سخنگوي كميسيون بهداشت درباره شايعات اخير مبني بر اينكه استفاده از خميرمرغ در توليد كالباس و سوسيس، همبرگر و حتي كباب‌كوبيده، مرسوم است گفت: اگرچه ضوابط و استانداردهاي تهيه، فرآوري و پخت موادغذايي را وزارت بهداشت تعيين مي‌كند اما تمامي استانداردهايي كه از سوي سازمان غذا و دارو ابلاغ مي‌شود، مورد تأييد است. محمدنعيم امينی‌فرد افزود: استفاده از خميرمرغ در توليد سوسيس و كالباس غيرقانوني است؛ ضمن اينكه استفاده از گوشت دورريختني در توليد خميرمرغ مورد تأييد نيست.

وي بر لزوم تشدید نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد و گفت: چنانچه استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های غذایی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر از سوی سازمان غذا و دارو محرز شود این دستگاه طبق مقررات و ضوابط باید نسبت به پلمب کارخانه و همچنین برخورد جدی با تولیدکنندگان این محصولات اقدام کند.

کد خبر 360996

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha