سه‌شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: برنامه کتاب‌خوری به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی توسط خانه کتابدار و با همکاری اعضاء گروه ترویج شورای کتاب در خانه کتابدار برگزار شد.

Reading

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، لیلا کفاش‌زاده مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه با اعلام این خبر خاطرنشان ساخت که در این برنامه جالب و دیدنی، کتاب‌ها به شکل خوردنی درآمدند.

این کارشناس کودک هدف از برگزاری این جشنواره را تشویق کودکان به خواندن افسانه‌ها و کتاب‌های مناسب اعلام کرد.

وی افزود: تبدیل کتاب‌ها به خوراک و مواد خوردنی موجب توجه بیشتر کودکان و والدین آنها به کتاب و کتابخوانی می‌شود.

کفاش‌زاده گفت: برنامه کتاب‌خوراکی از سال 2000 میلادی و اول ماه آوریل هر سال در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود.

او افزود: چون اول آوریل مصادف با 12 فروردین‌ماه است، تصمیم گرفته شد این برنامه در ایران در هفته کتاب و کتاب‌خوانی برگزار گردد.

ماهی سیاه کوچولو، مهمان‌های ناخوانده، کدو قلقله‌زن و ده‌ها قصه ماندگار دیگر در این رویداد جالب فرهنگی و قابل توجه کودکان، به مواد خوراکی تبدیل شده بودند.

به گفته وی تاکنون کشورهای استرالیا، برزیل، هند، ایتالیا، ژاپن، لوکزامبورگ، مکزیک، مراکش، هلند، روسیه و هنگ کنگ جشنواره کتاب‌های خوراکی را برگزار کردند.

کفاش‌زاده همچنین گفت: دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه کارگاهی تحت عنوان روش‌های نوین ترویج کتاب‌خوانی با تمرکز قصه‌گویی در موزه‌ها را در مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان خیابان حجاب برگزار می‌کند. این کارگاه فردا 26 آبان‌ماه از ساعت 8 تا 09:30 در حاشیه جشنواره تقدیر از مروجان کتاب و کتابخوانی، توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری شورای کتاب کودک برگزار می‌شود.

کد خبر 314114

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha