همشهری آنلاین: مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، به تشریح برنامه‌های وزارت بهداشت برای کاهش سرانه مصرف نمک در جامعه پرداخت.

برنامه وزارت بهداشت برای کاهش مصرف نمک

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر هدایت حسینی با اشاره به افزايش روز افزون چاقي در كشور و رابطه مستقيم چاقی با افزايش بيماري‌ها، بر اتخاذ سياست‌های جديد وزارت بهداشت در راستای اطلاع رساني و كاهش مصرف چربي‌ها در توليد فرآورده‌هاي غذایی، صنعتی و خانگی تاكيد کرد.

وی، كاهش مصرف شكر، با توجه به گسترش تعداد بيماران مبتلا به ديابت در كشور را از ديگر برنامه‌های وزارت بهداشت اعلام كرد و افزود: هم اكنون كاهش مصرف شكر در نوشابه‌های گازدار آغاز و ضوابط و مقررات كاهش شكر در ساير نوشيدني‌ها نيز در حال بازنگری است.

پیرصالحی در ارتباط با كاهش مصرف نمک، گفت: فشار خون بالا از بيماری‌های شايع در كشور است كه رابطه تنگاتنگی با مصرف بی‌رويه نمک و محصولات غذایی شور دارد.

وی افزود: فرهنگ سازي كاهش مصرف نمک صنعتي و نمك سفره تا رساندن به حد استاندارد آن از ديگر اولويت‌هاي كاري متوليان حفظ و تامين سلامت جامعه است.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر مصرف روزانه نمک در کشور ۱۲ گرم است در حالی كه ميزان استاندارد مصرف نمک در روز ۵ گرم است.

به گفته وی، روزانه حدود ۶/۶ گرم نمک از طريق نان مصرف مي‌شود كه در همين راستا نسبت به كاهش ميزان نمک نان از ۵/۲ گرم به كمتر از ۲ گرم اقدام شده است.

حسینی در زمینه سياست جديد وزارت بهداشت در بحث مدرن نمودن نظارت‌ها اذعان داشت: نحوه بازديد و كنترل در سطح توليد و عرضه در قالب كنترل چك ليست‌ها و فرم‌هاي ويژه نظارتي ارتقا مي‌يابد.

وي افزود: همچنين در سطح عرضه برنامه‌هايي براي نمونه برداري مستقيم از محصولات غذايي و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با شاخص‌هاي تعيين شده براي سلامت فرآورده‌ها، به كارخانه مراجعه و ضمن ريشه يابي علل و برخورد قانوني با متخلفين، راهكارهاي موثر ارائه مي‌گردد.

کد خبر 303445

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha