دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای سلامت هر چه بیشتر بدن،‌بهتر است غذاها، سالم‌تر و رژیمی‌تر تهیه شوند.

آشنایی با روش تهیه کشک و بادمجان رژیمى

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه كشك و بادمجان رژيمى

بادمجان متوسط: 4 عدد

پیاز: يك عدد

سیر: 6  عدد

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى:

دو عدد از بادمجان‌ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل/فر )

و بعد از اينكه خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد ، داخل ماهيتابه كمى پياز را تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمى زردچوبه و نمك بريزيد.

بادمجان‌هاى كبابى را هم اضافه كنيد ،حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجان‌ها كاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى كه آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مي‌اندازد."

زمانى كه مطمئن شديد بادمجان‌ها كاملاً پخته ، داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو و زعفران و كشك تزئين كنيد.

نكته در تهیه كشك و بادمجان رژيمى:

اگر فقط دو عدد از بادمجان‌ها را كبابى كردیم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد . چون زمانى كه كبابى مي‌شوند گوشت‌شان هم كمى كمتر مي‌شود ... و بهتر است بادمجان‌هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند .

در صورت تمايل مي‌توانيد 1/2پيمانه كشك را در آخر پخت اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از چند دقيقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئين نمائيد.

کشک و بادمجان رژیمى

کد خبر 275321

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha