یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: در یک بررسی جدید چگونگی تاثیر چای سبز در پیشگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان‌ها مورد مطالعه قرار گرفت.

سلاح سبز برای مقابله با سرطان پانکراس

به گزارش ايسنا، در دهه‌های آینده سرطان پانکراس به دومین سرطان کشنده تبدیل شده و پس از سرطان ریه قرار می‌گیرد.

برخلاف برخی گونه‌های درمان‌ پذیرِ سرطان‌ چون سرطان سینه و پوست، سرطان پانکراس از جمله بیماری‌هایی است که به سختی قابل تشخیص است.

دکتر «وای نانگ لی»، متخصص ارشد موسسه تحقیقاتی زیست دارویی لس‌آنجلس گفت: این مطالعه با توضیح چگونگی تاثیر عنصر فعال چای سبز در پیشگیری از سرطان می‌تواند مسیر تازه‌ای را در حوزه تحقیقات سرطان باز کند.

در این بررسی مشخص شد EGCG که آنتی‌اکسیدان اولیه در چای سبز است، متابولیسم سلول‌های سرطان پانکراس و آنزیم LDHA مرتبط با سرطان را تغییر می‌دهد. آنان همچنین دریافتند آنزیم بازدارنده Oxamate به همین شیوه LDHA را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، سرطان پانکراس یکی از کشنده‌ترین سرطان‌ها در جهان است زیرا شیوه شناسایی قابل اعتماد برای تشخیص آن وجود ندارد.

کد خبر 261149
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha