پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: با تهیه این شیرینی، ایام نوروز خود و میهمانانتان را شیرین کنید.

طرز تهیه شیرینی شکری کره‌ای

مواد لازم:

روغن شیرینی‌پزی: دو سوم پیمانه

کره: دو سوم پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: ۲ قاشق چای خوری

آرد: سه و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

نمک: یک قاشق چای خوری

روش تهیه:

* دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.

* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.

* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

* از خمیر مهیا شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ‌ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.

* شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن‌ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

 شیرینی شکری کره‌ای

منبع : iranvij.ir

کد خبر 250820
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز