همشهری آنلاین: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به روش‌های تغذیه‌ای صحیح به منظور کاهش فشار خون و کاهش بیماری‌های قلبی عروقی اظهار داشت: به منظور فشار خون بالا هنگام خرید و مصرف نان، غلات و دانه ها باید به نکات مهمی توجه کرد.

نان و غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانید

به گزارش ایسنا، مهدیه سادات حاجی میرزاده با تاکید بر مصرف غلات کامل مانند ماکارونی سبوس دار و برنج قهوه ای با مطالعه برچسب محصولات ادامه داد: سعی شود از نان های سبوس دار و ماکارونی های غنی شده با فیبر استفاده شود.

وی با تاکید بر مصرف جو، بلغور و سایر غلات سبوس دار توصیه کرد: در خرید گوشت، انواع چربی گرفته شده یا گوشت کم چرب‌تری را انتخاب کنید.

این کارشناس تغذیه عنوان کرد: در صورت استفاده از انواع مغزها (پسته، بادام، گردو، فندق، بادام زمینی) نوع بی نمک و بونداده را انتخاب کنید .

وی خاطرنشان کرد: در بیماران قلبی، دیابتی، چاق و افرادی که فشار خون بالا یا چربی خون بالا دارند مصرف حداکثر 3 عدد زرده تخم مرغ در هفته مناسب است، سایر افراد می توانند یک تخم مرغ در روز مصرف کنند. از طرف دیگر کلیه افراد نیز می توانند یک سفیده کامل تخم مرغ در روز مصرف نمایند .

وی تاکید کرد: عدس، لوبیا و سایر حبوبات را به عنوان پروتئین گیاهی و حاوی فیبر انتخاب کنید.

وی با اشاره به نکات لازم در هنگام خرید روغن توصیه کرد: هنگام خرید روغن سعی شود، روغن های بدون ترانس یا با ترانس کمتر انتخاب شود.

این کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف روغن های گیاهی (کانولا، روغن زیتون) به جای روغن های حیوانی توصیه کرد: در صورت دسترسی، روغن های اسپری را انتخاب کنید یا از ابزار اسپری روغن برای مصرف روغن استفاده کنید.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با تاکید بر مصرف سس ها و طعم دهنده های سالاد فاقد چربی یا با چربی کم گفت: چربی‌های اشباع را از غذاهای خود حذف کنید و در جستجوی محصولات بدون ترانس یا با ترانس حداکثر 10 درصد باشید.

کد خبر 234687
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز