همشهری آنلاین – شهره فرجی: کدوی حلقه‌ای ترد با پنیر پارمسان را برای دسر یا پیش غذا تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه کدوی حلقه‌ای ترد با پنیر پارمسان

کل زمان آماده‌سازی و تهیه: 50 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

اسپری روغن

کدو: 2 عدد

روغن زیتون:‌یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم پیمانه

پودر سوخاری: یک چهارم پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف مخصوص فر را با استفاده از اسپری روغن آغشته از روغن کنید.

• کدوها را به انداره حلقه‌های نیم‌سانتی‌متری برش دهید.

• کدوهای حلقه‌ای شده را درون کاسه‌ای متوسط ، آغشته به روغن کنید.

• درون کاسه کوچکی، پنیر پارمسان، پودر سوخاری، نمک و کمی فلفل را با هم مخلوط کنید.

• هر یک از حلقه‌های کدو را آغشته به مخلوط پنیر پارمسان کرده و آن‌ها را به صورت یک لایه درون ظرف مخصوص فر که از قبل آماده کرده‌اید بچینید.

• کدوها را تا زمانی که ترد و قهوه‌ای رنگ شوند درون فر حرارت دهید ( 30 - 25 دقیقه).

 

کدوی حلقه‌ای ترد با پنیر پارمسان

http://www.foodnetwork.com

کد خبر 232943
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز