چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: وجود سبزی‌جات معطر عطر و طعم خاصی به این سوپ سرد داده است.

آشنایی با روش تهیه سوپ سرد نعنا، ریحان و خیار

مواد لازم برای 4 نفر:

خامه ترش: یک لیوان

ریحان تازه: نصف لیوان

نعنای تازه: نصف لیوان

پیازچه خرد شده: یک چهارم لیوان

آب: یک لیوان

خیار سالادی: یک عدد، پوست گرفته و تخم‌های آن خارج شده و خرد شود.

آب لیموی تازه: یک قاشق سوپ‌خوری

سس تند مانند تبسکو:‌نصف قاشق چای‌خوری

نمک

حلقه‌های نازک خیار: اختیاری

طرز تهیه:

مرحله اول:

• خامه‌ ترش، ریحان، نعنا، پیازچه را با یک لیوان آب درون مخلوط کن ریخته و به صورت پوره درآورید.

• خیار را به دستگاه اضافه کرده و تا حدی که خیلی ریز نشود آن را خرد کنید.

مرحله دوم:

• مخلوط را درون ظرفی ریخته و آب لیمو و سس تند و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• حداقل به مدت 3 ساعت سوپ را درون یخچال قرار دهید.

• بهترین زمان مصرف سوپ تا پایان همان روز است.

• در صورت تمایل، روی هر کدام از ظرف‌های سوپ، برش‌های نازک خیار قرار داده و با آن ظرف‌ها را تزیین کنید.

سوپ سرد نعنا، ریحان و خیار

http://www.marthastewart.com

کد خبر 229762
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز