چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۲
۰ نفر

همشهري آنلاين: کارشناس صنایع‌ غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از مصرف تخم‌مرغ خام در کودک بپرهیزید.

عفونت در کودکان نتیجه‌ مصرف تخم‌مرغ خام

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، «علی‌اکبر کمالی» گفت: با توجه به این که دادن تخم مرغ به کودک از هشت ماهگی ضرری ندارد و حساسیتی ایجاد نمی‌کند بنابراین توصیه می‌شود تخم‌مرغ کاملاً پخته باشد و هیچ قسمت خامی نداشته باشد، چون تخم‌مرغ نیم‌پز حاوی ارگانیسم‌هایی است که عفونت ایجاد می‌کند.

کمالی ادامه داد: مواد غذایی غیرلغزنده و خشک مثل گردو، ذرت و کشمش نیز به صورت عادی برای کودکان مناسب نیستند و شکل آسیاب شده آنها باید مصرف شود.

این کارشناس صنایع‌غذایی ادامه داد: در هشت ماهگی می‌توان پوره غذاها را تهیه کرد و به کودک داد در این ماه‌ها او احتمالاً چند دندان کوچک دارد و می‌تواند از انگشتانش برای برداشتن غذاها کمک بگیرید، اما نمی‌توان از غذاهایی که دیگر افراد خانواده می‌خورند، به کودک داد.

کمالی یادآور شد: غذای کودک باید کاملاً پخته شود، از دادن آجیل‌ها و روغن‌های آجیل در این سن به کودک خودداری شود چون سبب خفگی او می‌شود.

کد خبر 226227
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز