سه شنبه 3 مهر 1397 | به روز شده: 26 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 24 دی 1391 - 10:20:16 | کد مطلب: 197591 چاپ

مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای می‌تواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.

یافته‌های این پزشکان نشان می‌دهد مصرف چهار فنجان چای در روز می‌تواند خطر سکته مغزی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این پزشکان معتقدند مصرف روزانه چای می‌تواند شانس ایجاد لخته‌های خونی در مغز را به میزان 21 درصد کم کند.

این محققان با بررسی حدود 75 هزار مرد و زن در موسسه «کارولینسکا» استکهلم به این نتیجه رسیدند.

به گزارش دیلی میل، آمارهای انجام شده در انگلیس نشان می‌دهد سالانه تعداد زیادی از مردم این کشور بر اثر ابتلا به سکته مغزی جان خود را از دست می‌دهند.