آشنایی با روش تهیه‌ دیگچه - غذای محلی مشهد

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
دیگچه مشهدی یکی غذاهای سنتی و محلی مشهدی‌ها است که بیشتر در ماه‌های محرم و صفر پخته می‌شود.

مواد اولیه:

برنج نیم دانه و شکر: هر کدام 500 گرم

هل ساییده شده: 30 گرم

شیر: سه لیتر

زعفران و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه

* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.

* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

دیگچه غذای مشهدی

مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 68

در همین زمینه:
سه شنبه 22 فروردین 1391 - 13:51:42
کد مطلب: 165685
نسخه چاپی
پربیننده ترین