چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: این غذای دریایی را برای مجالس و مناسبت‌های خاص تهیه کنید.

مواد لازم:

روغن زیتون: نصف پیمانه

 سیر، ریز خرد شده: 4 حبه

فلفل قرمز تند: 2 عدد، دانه گرفته و ریز خرد شده

شاه میگوی پخته شده: 450 گرم

برگ جعفری: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

نان ترد فرانسوی برای سرو

لیموی برش زده برای تزیین

طرز تهیه:

1)روغن را در ماهی‌تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فلفل قرمز چیلی را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند، آنها را بپزید.

2)میگوها را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که کاملا حرارت ببینند و با مخلوط روغن و سیر ترکیب شوند، سرخ کنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.

3)برگ‌های جعفری را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بسته به ذائقه‌تان به آن نمک و فلفل بزنید.

4)میگو و روغن سیردار را به نسبت در بشقاب‌های مخصوص سرو گرم تقسیم کنید و با مقدار فراوانی نان ترد فرانسوی سرو نمایید. با برش‌های لیمو آن را تزیین کنید.

میگوهای درشت سیر‌دار

www.mrtaster.com

کد خبر 164720
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز