آشنایی با روش تهیه گراتین سیب‌زمینی

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
ترکیب سیب‌زمینی با خامه، طعم لذت‌بخشی را در این غذا ایجاد کرده است.

مواد لازم برای 8 نفر:

خامه: 2 پیمانه

شیر: یک پیمانه

سیر: 7 حبه،‌ کاملا خرد شود.

رزماری: مقدار کم

آویشن: مقدار لازم

نمک و فلفل: مقدار لازم

سیب‌زمینی متوسط:‌ 6 عدد،‌ پوست کنده شود.

کره: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• درون قابلمه‌ای،‌ خامه، شیر،‌ سیر، رزماری، آویشن و نمک و فلفل را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه حرارت داده و کنار بگذارید.

• در این میان، سیب‌زمینی را بصورت نازک برش داده و زیر آب سرد بشویید و آن‌ها را با دستمال خشک کن خوب خشک کنید.

• درون یک ظرف مقاوم به حرارت را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کرده و برش‌های سیب‌زمینی را به صورت یک لایه در کف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط خامه تهیه شده را روی آن بریزید، (سعی کنید سیب‌زمینی‌ها را طوری بچینید که لبه‌های آ‌نها کمی روی هم قرار گیرند) این مرحله را دوباره تکرار کرده و مابقی مخلوط خامه را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و از کره باقیمانده به صورت نقطه نقطه روی مخلوط بریزید.

• روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را درون فر به مدت 45 دقیقه، حرارت داده سپس روکش فویل را بردارید و تا زمانی که روی آن طلایی مایل به قهوه‌ای شود( حدود 45 دقیقه) دوباره حرارت دهید.

گراتین سیب‌زمینی

www.dashrecipes.com

سه شنبه 15 فروردین 1391 - 13:53:16
کد مطلب: 164700
نسخه چاپی
پربیننده ترین