همشهری آنلاین: مصرف چای سبز علاوه بر مزایای بسیاری که دارد استفاده بیش از حد آن مضراتی را نیز به همراه خواهد داشت.

چای سبز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ناهید برخورداری کارشناس تغذیه ، کاهش تری گلیسیرید، کاهش فشار خون و پوسیدگی دندان را از فواید چای سبز برشمرد و عنوان داشت: مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره‌های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بی‌خوابی و بی‌قراری می‌شود.

وی با تأکید بر این که مبتلایان به میگرن باید چای سبز را محتاطانه مصرف کنند، ادامه داد: افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید چای سبز استفاده کنند.

این کارشناس در خصوص طریقه دم کردن چای سبز گفت: به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای سبز استفاده می‌شود . آب به هیچ عنوان نباید در حال جوشیدن باشد . چای سبز را داخل فنجان یا قوری میریزیم و درب آنرا می گذاریم به طوری که روی حرارت نباشد سپس بعد از 5 دقیقه صاف کرده و مصرف می‌کنیم.

کد خبر 160794
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز