آشنایی با روش تهیه ترش تره - غذای محلی شمالی

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
برای آشنایی شما با یکی از غذاهای محلی کشورمان، طرز تهیه غذایی به نام "ترش تره" را که مربوط به بخش شمالی کشور است، به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

سبزی: (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو

برنج: نصف لیوان

آرد برنج: 100 گرم

سیرخام: 1 بوته

تخم‌مرغ: 3 تا 4 عدد

ترشی: (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:

نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.

ابتدا سبزی‌ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.

سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.

سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورش می‌شود.

در پایان تخم‌مرغ‌ها را اضافه نمایید.

غذا آماده‌ی سرو است.

ترش تره

منبع: آفتاب

در همین زمینه:
یکشنبه 9 بهمن 1390 - 19:31:39
کد مطلب: 158668
نسخه چاپی
پربیننده ترین