همشهری آنلاین: یک فوق تخصص تغذیه گفت: کشک یک ماده غذایی ارزشمند است که از قدمتی طولانی در فرهنگ غذایی ایرانیان برخوردار است.

دکتر کیومرث دانشور در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: در مناطق مختلف کشور به علت دامداری ایلی اکثر دامداران مازاد شیر تولید شده را به کشک تبدیل می‌کنند و به این وسیله قابلیت نگهداری آن را بالا می‌برند.

دکتر دانشور تصریح کرد: کشک در گروه شیر و مواد لبنی قرار دارد و منبع غذایی غنی از پروتئین، کلسیم، آهن و فسفر است که از دیرباز به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان در کشور استفاده می‌شده است.

وی گفت: وجود کلسیم بالای موجود در کشک آن را تبدیل به ماده غذایی بسیار مهم جهت پیشگیری از پوکی استخوان کرده است.

دکتر دانشور تاکید کرد: باید تا حد امکان از مصرف کشک مایع بازخود داری کنید و درصورت استفاده 10 تا20 دقیقه قبل از مصرف آن را بجوشانید تا میکروارگانیزم‌های آن کاهش یابد.

وی در پایان اظهار داشت: حتما از کشک‌های بسته‌بندی پاستوریزه شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.

 

کد خبر 156370
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز