شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: ذرت از غلات سبوس دار و دارای خواص متعدد است. قرن‌هاست که ذرت جزو غذای اصلی بسیاری از مردم جهان محسوب می‌شود.

ذرت بوداده

در این مطلب به نقل از «ehealth»، به چند خاصیت این گیاه که بو داده آن طرفداران زیادی دارد، اشاره می‌شود. امیدواریم مفید باشد.

* ذرت سرشار از آنتی‌اکسیدان از جمله پلی فنولز است که علاوه بر مقابله با رادیکال های آزاد، از آسیب رسیدن به سلول‌ها جلوگیری می‌کند و خاصیت ضد سرطانی دارد.

* پلی فنولز موجود در آن، از برخی از میوه‌ها و سبزی‌ها نیز بیشتر است.

* ۳ پیمانه ذرت بو داده مساوی است با یک پیمانه ماده غذایی سبوس‌دار.

* فیبر موجود در آن سیری طولانی مدت ایجاد می‌کند.

*میان وعده‌ای سالم، کم‌چرب و کم‌نمک است.

* هر یک پیمانه آن حاوی ۴ میلی‌گرم امگا۳ و۲۰۰ میلی‌گرم امگا ۶ است.

* پاک کننده طبیعی سیستم گوارشی است.

* کلسیم و فسفر موجود در آن برای تشکیل استخوان، عضله و دندان مفید است.

* آهن موجود در آن نسبت به تخم‌مرغ، گوشت گاو، شیر یا روغن ماهی بیشتر است.

* سرشار از ویتامین از جمله ویتامین B است.

* هر یک پیمانه ذرت بو داده بدون روغن حاوی ۲۵ تا ۵۵ کالری است.

www.salamatnews.com

کد خبر 150930
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز