یکشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: ترکیبات مختلف موجود در آب ‌میوه‌ها،‌ بدن را قادر می‌سازد تا با بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های مغزی مقابله کند.

آب میوه

آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتی‌اکسیدان است.

آلن کروزیر متخصص تغذیه در دانشگاه گالسکو انگلستان می‌گوید، ‌آنتی‌اکسیدان‌ها، میزان آسیب‌پذیری سلول‌‌ها را در برابر انواع بیماری‌ها، مانند آلزایمر، کاهش داده و بدن را در برابر بیماری‌های حاد و مزمن مقاوم می‌کنند.

آب انگور

آب سیب طبیعی در جایگاه دوم قرار دارد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب موسوم به فنول phenoles از اکسیداسیون کلسترول بد در چربی که سیب پیر شدن سلول‏‌ها و سایر آسیب‏‌های مرتبط با بیماری قلبی و سرطان می‏شود، جلوگیری می‏‌کند.

آب سیب

آب قره‌ قاط (کرانبری) در جایگاه سوم قرار دارد.

آب قره ‌قاط مملو از ویتامین C است که برای داشتن یک دستگاه ایمنی سالم ضروری است.

همچنین شواهدی در حمایت از نقش درمانی که عامه به آن نسبت می‌دهند،‌ وجود دارد- نوشیدن آب قره ‌قاط شیرین ‌‌نشده خطر عفونت‌های ادراری را کاهش می‌دهد.

آب قره قاط

پزشکان مصرف منظم آب گریپ‌فروت را نیز توصیه می‌کنند.

www. drinkhealthydrinks.com

کد خبر 139955
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز