همشهری آنلاین - شهر فرجی: برای تهیه این غذا از فلفل‌های پهن و کوتاه استفاده کنید تا بهتر روی سطح صاف قرار گیرند.

فلفل دلمه‌ای شکم پر با عدس

مواد لازم برای 4 نفر:

فلفل دلمه‌ای قرمز:‌4 عدد

کره: 20 گرم

کرفس: یک شاخه، کاملا ریز شود.

تره فرنگی:‌ یک عدد، کاملا ریز شود.

سیر: دو حبه،‌کاملا ریز شود.

زیره: سه قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز خشک: یک قاشق چای‌خوری

عدس نیم‌پز: 400 گرم

گوجه‌فرنگی: ‌400 گرم، خرد شود.

پودر آب سبزی‌جات: ‌یک قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده تازه: یک سوم پیمانه

روغن زیتون: سه قاشق چای‌خوری

ماست: مقداری، هنگام مصرف

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

• کاغذ مخصوص پخت را درون ظرف مخصوص پخت قرار دهید.

• سر فلفل‌ها را جدا کرده و نگه‌ دارید، گوشت و تخم‌های درون فلفل را بیرون آورید و فلفل‌ها را درون ظرف پخت بچینید.

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده، کرفس و تره فرنگی را درون آن به مدت 5- 3 دقیقه تفت دهید.

• سیر و زیره و گشنیز را به ظرف اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• عدس، گوجه‌فرنگی، پودر آب سبزی‌جات و نصف پیمانه آب سرد به مخلوط فوق اضافه کنید.

• حرارت را کم کرده و بگذارید 10 - 5 دقیقه یا تا زمانی‌ که سس غلیظ شود، بجوشند سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

• جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

• با قاشق از مخلوط برداشته و درون فلفل‌های دلمه‌ای بریزید و سر آن ها را بگذارید.

• روی فلفل‌ها روغن بریزید و به مدت 50- 45 دقیقه یا تا زمانی که پوست آن‌ها نرم شود حرارت دهید.

• فلفل‌ها را درون ظرف‌های مورد نظر قرار دهید و سر آن‌ها را به آرامی برداشته و روی آن مقداری ماست بریزید و میل کنید.

فلفل دلمه‌ای شکم پر با عدس

www.taste.com.au

کد خبر 135533
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز