سه شنبه 8 تیر 1395 | به روز شده: 7 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 16 بهمن 1389 - 10:58:30 | کد مطلب: 127340 چاپ
هشدار يک متخصص تغذيه

از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده نکنید

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
یک متخصص تغذیه نسبت به استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن مواد غذایی هشدار داد.

 دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: متاسفانه مشاهده می‌شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی بویژه موادی که جذب روغن بالایی دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می‌کنند. این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌ای از دود می‌رسد که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که برای سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستند را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه درجه دود روغن‌های سرخ کردنی بالاتر بوده و گرمای بیشتری نسبت به روغن زیتون تحمل می‌کنند، افزود: البته روغن زیتون را می‌توان برای طبخ غذاهایی که نیاز به حرارت طولانی ندارند، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: در انتخاب روغن سرخ کردنی به نوشته‌های روی جعبه و میزان تحمل حرارت روغن دقت شود. همچنین نباید تعداد دفعات استفاده از روغن سرخ کردنی بیشتر از 2 تا 3 بار باشد. ضمن این که توصیه بر این است که روغن‌های یک بار استفاده شده نباید به مدت طولانی نگهداری شوند چرا که مصرف این روغن‌ها بسیار خطرناک و بیماری زاست.

در همین زمینه: