همشهری آنلاین: مسئول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران گفت، در صورتی که سوسیس و کالباس‌ها از خمیر مرغ تهیه شده باشند می‌توانند ضررهای جدی به بدن وارد سازند زیرا منبع مهمی از آلودگی‌ها به شمار می‌روند و پوست و چربی‌های موجود در آنها به قلب و عروق انسان لطمه وارد می‌سازند.

 برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه و رژیم درمانی همچنین در رابطه با سوسیس و کالباس‌هایی که از گوشت و مرغ پیر تهیه شده‌اند گفت: مواد مغذی موجود در بافت‌های حیوانی با پیر شدن آنها خواصشان را از دست می‌دهند و چربی بدن آنها زیاد شده و عضله کم می‌شود و ویتامین‌های بدن آن‌ها از بین می‌رود و اصولا خوردن این مواد غذایی نه تنها فایده‌ای ندارد بلکه ممکن است ضررهایی هم داشته باشد و بالاخره تشخیص سوسیس و کالباس‌های باکیفیت و سالم به دلیل افزودن مواد طعم دهنده تقریبا غیرممکن است.[سوسیس و کالباس را با سبزی‌جات بخورید]

لازم به یاد آوری است تکنولوژی دستگاه استخوان گیر (دستگاه تولید خمیر مرغ) بر این اساس است که مرغ را با پوست و استخوان له می‌کنند و تحت فشار شدید قرار می‌دهند تا اینکه گوشت به فاز مایع درآید. در این هنگام مخلوط تحت فشار را در معرض یک فیلتر قرار داده تا گوشت مایع شده از آن رد شود و به این ترتیب گوشت را به طریق مکانیکی از استخوان و پوست جدا کرده‌اند.

کد خبر 124386
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز