همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه در آمریکا تاکید کردند: سبزیجات ارگانیک فاقد آنتی اکسیدان‌های مفید بیشتر برای سلامتی هستند.

سبزی‌جات ارگانیک

به گزارش ایسنا، این متخصصان ادعا می‌کنند: پیازها، هویج‌ها و سیب زمینی‌هایی که به روش ارگانیک تولید می‌شوند، بیشتر از سبزیجات تهیه شده به روش سنتی و با آفت کش‌ها، حاوی آنتی اکسیدان‌های مفید نیستند.

این متخصصان تاکید کردند: هر چند محصولات ارگانیک مزایای بسیاری از جمله طعم بهتر، سازگاری با محیط زیست و حتی مزایایی برای بهبود سلامتی دارند، اما باید تاکید شود که به لحاظ محتوای آنتی اکسیدان‌ها این محصولات به سبزیجات معمولی برتری ندارند. به علاوه مزایای این محصولات برای سلامتی هنوز موضوعی بحث برانگیز است و باید بیشتر مستندات علمی پیدا کند.

این پزشکان دریافتند که بین محتوای آنتی اکسیدان‌های محصولات ارگانیک و معمولی تفاوت وجود ندارد.

به گزارش شبکه خبری ان بی سی، غذاهای ارگانیک محصولات حیوانی و گیاهی هستند که در تولید آن‌ها از سیستم‌های طبیعی استفاده شده و اصلاح ژنتیکی و مواد شیمیایی مثل حشره کش‌ها، آفت کش‌ها و علف کش‌ها به کار نرفته است.

 

کد خبر 121889
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز