شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: شیرهای کم‌چرب نسبت به شیرهای پرچرب، مغذی‌تر هستند و کلسیم بیشتری دارند.

low fat milk

لبنیات باید در برنامه‌های غذایی کودکان و نوجوانان و سالمندان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش سلامت نیوز ، نسرین امیدوار در این زمینه اظهار داشت: لبنیات از منابع غنی کلسیم هستند و مصرف پنیر، شیر، ماست و دیگر فرآورده‌های این گروه همواره به گروه‌های مختلف سنی توصیه می‌‌شود.

رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که هر قدر شیر پرچرب باشد، مغذی‌تر است در حالی که ماده مغذی در ماست و شیر، کلسیم است و هرقدر شیر و ماست کم‌چرب باشد، مقدار کلیسم و پروتئین آن بیشتر خواهد بود.

امیدوار گفت: توجه به لبنیات کم چرب از اهمیت زیادی برخورداری است. سرانه مصرف شیر و لبنیات هر فرد بزرگسال در روز باید 2 تا 3 سهم ، معادل3 لیوان شیر باید باشد اما سرانه مصرف شیر هر نفر یک لیوان یا کمتر در روز است.

وی اضافه کرد: هر فرد در روز باید حداقل 3 لیوان شیر، ماست یا معادل آن از سایر لبنیات مصرف کند. ارزش غذایی 60 گرم پنیر معادل یک لیوان شیر است.

کد خبر 112700
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز