دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۸۹ - ۰۵:۴۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تهیه چیپس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی نازک برش دهید،‌ سپس آن‌ها را در روغن سرخ کنید.

آشپزی

زمان تهیه: 5 دقیقه

زمان پخت: ‌5 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

سیر: 5 حبه، پوست آن‌ها را درآورده، سپس به صورت خیلی نازک، آن‌ها را برش دهید.

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

برگ‌های کوچک اسفناج: 350 گرم

نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه:

• درون یک تابه بزرگ،‌ روغن بریزید و سیرهای نازک شده را درون آن سرخ کنید.

• حرارت را کم کرده و بگذارید سیرها آرام درون روغن سرخ شوند.

• به محض اینکه سیرها طلایی رنگ شدند آن‌ را از روی حرارت برداشته و درون ظرفی بریزید که از قبل درون آن دستمال خشک کن قرار داده‌ تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند.

• نیمی از روغن درون تابه را در ظرفی دیگر بریزید و نیمی از اسفناج‌ها را درون تابه به مدت یک دقیقه تفت دهید و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید و آن را درون ظرف مورد نظر قرار داده و با بقیه روغن و نیز نیمی دیگر از اسفناج‌ها همین مراحل را تکرار کنید.[اسفناج پنیر مربعی]

•  هنگام سرو، روی اسفناج‌های سرخ شده، چیپس سیر بریزید و میل کنید.

http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/06/spinach-with-garlic-chips/

کد خبر 111106

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز