آشنایی با روش تهیه پیش غذای مدیترانه‌ای؛ بورک(Borek)

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
بورک، نوعی پیش‌غذای مدیترانه‌ای است که بیشتر در ترکیه، یونان و لبنان برای مراسم خاص تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 15 عدد:

پنیر فتا: 200 گرم، خرد شود.

تخم‌مرغ: ‌یک عدد

جعفری خرد شده: 100 گرم

نمک و فلفل: مقدار دلخواه

خمیر هزارلا (موجود در سوپرمارکت‌ها و قنادی‌ها): یک بسته

کره: 100 گرم، ذوب شود.

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد و یا گاز را روی درجه 4 تنظیم کنید.

• ظرف مخصوص پخت در فر را کمی چرب کنید.

• پنیر فتا و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل و جعفری را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• خمیر را روی سطح آردی قرار داده و روی آن یک لایه کره بمالید سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و روی آن کره بمالید و خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید.

• درون خمیرها را با مخلوط پنیر فتا و تخم‌مرغ و جعفری طوری پر کنید که از قسمت‌ لبه‌ها کمی خالی بماند.

• آن‌ها را به شکل سیگار، ‌لوله کنید و در ظرف مخصوص پخت قرار دهید و این مراحل را روی باقیمانده مواد تکرار کنید.

• روی بورک‌ها، کره بمالید و حدود 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.

• بورک‌ها را هم سرد و هم داغ می‌توانید همراه با نوشیدنی دلخواهتان میل کنید.

uktv.co.uk/food/recipe/aid/515354

در همین زمینه:
یکشنبه 6 تیر 1389 - 09:28:54
کد مطلب: 110050
نسخه چاپی
پربیننده ترین