سه‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: سعی کنید برای تهیه این مربا، از قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیاز به، هم زدن زیاد نداشته باشد.

دسر

مواد لازم برای یک پیمانه مربا:

هلو: یک کیلوگرم

شکر: ‌150 گرم

شکر وانیلی ( موجود در قنادی‌ها): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• هلوها را پوست کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

• سپس آن‌ها را درشت خرد کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید.( تکه‌های هلو به هنگام حرارت دیدن، آب آن‌ها جاری شده و شل می‌شوند  و شکل خود را از دست می‌دهند پس بهتر است آن‌ها را خیلی ریز نکنید).

• شکر و شکر وانیلی را به ظرف اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

•پیشنهاد می‌کنیم، مربای هلو را اگر گرم است با بستنی وانیلی و اگر سرد است با نان تست و کره برای صبحانه میل کنید.

کد خبر 109763

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز