آشنایی با روش تهیه مربای گلابی

تغذیه > دسر- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
اکنون که کم کم به فصل گلابی، نزدیک می‌شویم بد نیست با طرز تهیه مربای این میوه خوشمزه و پرخاصیت نیز آشنا شویم.

مواد لازم:

شکر: 800 گرم

گلابی: ‌یک کیلو

آب:‌ به مقدار لازم

آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری

زعفران: نصف قاشق چای‌خوری

گلاب: ‌3 قاشق سوپ‌خوری

سرکه: 3/1 پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا گلابی‌ها را بشویید و پوست آن ‌ها را بگیرید.

• گلابی‌ها را خرد کرده و هسته آن‌ها را درآورید.[شیرینی گلابی]

• سپس برای پیشگیری از سیاه شدن گلابی‌ها‌، آن‌ها را برای مدت نیم ساعت درون آب و سرکه قرار دهید.

• گلابی‌ها را از درون آب و سرکه بیرون آورده و درون یک ظرف لعابی بریزید و تا روی سطح آن‌ها را آب بریزید.

• ظرف را روی حرارت قرار داده و تا زمانی که گلابی‌ها له نشوند آن‌ها را بپزید.

• پس از اینکه پخته شدند، آن‌ها را درون صافی بریزید.

• شکر و زعفران را به آب گلابی‌ها اضافه کنید و بگذارید بجوشند و قوام آیند.[کشف تازه‌ترین فواید زعفران از سوی محققان ایرانی]

• شربت را از صافی رد کنید و گلابی‌ها را به شربت اضافه کنید و آن‌ها روی حرارت، قوام آورید.

• در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از این که کمی جوش زد، از روی حرارت بردارید.

یکشنبه 26 اردیبهشت 1389 - 16:16:42
کد مطلب: 107523
نسخه چاپی
پربیننده ترین