دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: یکی از سنت‌های زیبای ایرانی ، رنگ کردن تخم‌مرغ برای سفره هفت سین است.

مهارت

یکی از روش‌های رنگ کردن تخم‌مرغ، استفاده از رنگ‌های طبیعی است:

به عنوان مثال می‌توانید از چغندر(2 پیمانه) برای رنگ سرخابی، زردچوبه (3 قاشق‌غذاخوری) برای رنگ زرد، برگ اسفناج (2 پیمانه) برای رنگ سبز، کلم قرمز(2 پیمانه) برای رنگ آبی، قهوه (4 قاشق غذاخوری) برای رنگ شکلاتی ، پوست پیاز(با پیچیدن پوسته پیاز به دور تخم‌مرغ) برای رنگ نارنجی یا ارغوانی، چای (12 عدد چای کیسه‌ای) برای رنگ قهوه‌ای روبه قرمز، استفاده کنید.

روش استفاده:

مواد فوق را به‌علاوه یک قاشق غذاخوری سرکه همرا با مقدار آب  کافی در ظرفی ریخته، به مدت 15 دقیقه آن‌ها را جوشانده سپس تخم‌مرغ‌ها را که در دمای اتاق قرار داشته،  درون مخلوط فوق بریزید و 15 دقیقه دیگر نیزآن ها را بجوشانید.
(در این مرحله مطمئن شوید آب تا 2 سانتی‌متر روی تخم‌مرغ‌ها قرار گرفته باشد).

نکته:
• اگر مایل هستید از رنگ تیره‌تری استفاده کنید تخم‌مرغ‌ها را، مدت بیشتری در آب رنگی بجوشانید.

• برای براق کردن سطح تخم‌مرغ‌ها، روی آن‌ها، روغن مایع بمالید.

از دیگر از روش‌های تزئین و رنگ کردن تخم‌مرغ، استفاده از رنگ‌های غیر طبیعی مانند: گواش، ماژیک، آبرنگ، و نیز استفاده از برچسب، روبان یا کاغذهای رنگی و... است.

کد خبر 102559
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز