پنج شنبه 18 آذر 1395 | به روز شده: 20 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 9 اسفند 1388 - 12:24:17 | کد مطلب: 102421 چاپ

آشنایی با روش تهیه شیرینی میکادو

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این شیرینی ترد و خوشمزه را تقریبا همه به خصوص بچه‌ها دوست دارند.

مواد لازم:

کاکائوی تخته‌ای: ‌150 گرم

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

شیر: سه قاشق غذاخوری

پودر بادام: یک پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر قند: نصف پیمانه

کره: نصف پیمانه

پودر بیسکویت: یک پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا کره را با پودر قند ترکیب کنید تا نرم شود.

• پودر بیسکویت و پودر بادام را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم زنید.

• شکلات تخته‌ای را در ظرفی، روی بخار آب حرارت داده تا ذوب شود.

• شیر را گرم کرده و پودر کاکائو را در آن حل کنید.

• پودر کاکائوی حل شده و شکلات تخته‌ای ذوب شده را به مواد فوق اضافه کنید و هم زنید.

• اگر مواد فوق شل بود می‌توانید کمی پودر بادام و بیسکویت به آن اضافه کرده و اگر مواد سفت بود به آن شیر اضافه کنید.

• مقداری از مواد حاصله را روی نان‌ میکادو یا ویفر بمالید و آن‌ را صاف کنید و نان میکادوی دیگری را روی آن قرار دهید.

• با استفاده از چاقوی اره‌ای نان‌ها را برش دهید و روی آن‌ها را کمی پودر پسته بپاشید.

در همین زمینه: