سه‌شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: قارچ‌ها، فشارخون و خطر سکته مغزی را کاهش داده و سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند.

مواد لازم برای 8- 6 نفر:

سینه یا ران مرغ: یک کیلوگرم

قارچ: یک کیلوگرم

پیاز متوسط:‌ یک عدد، خرد شود.

آرد: یک قاشق غذاخوری

آب لیمو: نصف پیمانه 

زعفران:‌ یک قاشق چای‌خوری

روغن نباتی، 2 قاشق غذاخوری

کره: 2- 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- پیازها را درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

2- مرغ‌ها را به پیازها، ‌اضافه کنید و روی حرارت متوسط آن‌ها را سرخ کنید.

3- در یک قابلمه دیگر، قارچ‌ها را همراه با کره، ‌سرخ کنید تا کاملا آب آن‌ها خارج شود.

4- به قارچ‌ها مقداری آرد،‌ اضافه کرده، هم زنید.

5- مخلوط قارچ‌ها را به مخلوط مرغ‌ها و پیازها اضافه کنید و ظرف را روی حرارت کم قرار داده،‌ بگذارید به مدت 20 دقیقه،‌ آرام بجوشند.

6- آب لیمو و زعفران را به خورش اضافه کرده، 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.

کد خبر 100558

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز