آشنایی با روش تهیه بیف استروگانف

تغذیه > آشپزخانه- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
گوشت، پیاز، کره، قارچ و سیب زمینی خلال شده از جمله ترکیبات اصلی بیف استروگانف است

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر:

گوشت ریز قطعه شده: نیم کیلو

پیاز متوسط: یک عدد

کره: یک قاشق سوپ‌خوری

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

قارچ: 250 گرم

جعفری: یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شده

سیب زمینی خلال شده: 2 قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای سس:

کره: ‌2 قاشق سوپ‌خوری

خامه ترش: 2 قاشق سوپ‌خوری

آرد سفید: 2 قاشق سوپ‌خوری

شیر: 4/3 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• قارچ‌های خرد شده را با مقداری نمک و کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.[سوپ قارچ]

• در این میان، پیاز را در تابه‌ای دیگر سرخ کنید.

• گوشت‌های تکه شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

• به مخلوط گوشت و پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 45 دقیقه، گوشت به طور کامل بپزد.

• برای تهیه سس، کره را در یک قابلمه ریخته، ذوب کنید، سپس آرد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و روان شوند.

 شیر ونمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را درون سس بریزید.

• گوشت و سس و قارچ‌ها را با هم مخلوط کنید.

• روی آن سیب زمینی سرخ کرده خلال و کمی جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.

در همین زمینه:
چهارشنبه 7 بهمن 1388 - 17:29:57
کد مطلب: 100229
نسخه چاپی
پربیننده ترین