Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ليگ برتر فوتبال ايران
ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:43  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی ورزش
 
سخنان قلعه‌نویی پس از تساوی استقلال با الجزیره امارات
فوتبال- همشهری آنلاین:
امیر قلعه‌نویی پس از تساوی استقلال با الجزیره امارات در تهران گفت از صعود تیمش به دور دوم لیگ قهرمانان آسیا اطمینان دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه تیمش در دیدار امروز برابر الجزیره عملکرد قابل قبولی داشت گفت: بازیکنان من در این دیدار با تمام توان به میدان رفتند و با وجود موقعیت های زیادی که داشتند نتوانستند به سه امتیاز این بازی دست پیدا کنند.

امیر قلعه نویی که پس از تساوی امروز تیمش برابر الجزیره امارات در ورزشگاه آزادی تهران با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: هدف ما از این بازی گرفتن سه امتیاز  بازی بود که متاسفانه شرایطی پیش آمد که ما در بدست آوردن سه امتیاز این بازی ناکام ماندیم.

وی افزود: من راجع به مسائل فنی هیچ صحبتی نخواهم کرد. حتی در رختکن نیز از تمامی بازیکنان خود تشکر کرده چرا که با تمام توان 90 دقیقه مقابل الجزیره جنگیدند.

سرمربی استقلال ادامه داد: ما در این بازی همه کار کردیم دو بار تیر دروازه، پنالتی و صحنه‌های دیگری که فکر می کنم همه فوتبال دوستان آن را دیده اند اما متاسفانه توپ‌های ما به گل تبدیل نشد.

قلعه نویی تصریح کرد: الجزیره نیز تیم بسیار خوبی بود اما من معتقدم که با دفاعی بازی کردن توانست یک امتیاز را از آن خود کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص تعویض آرش برهانی گفت: آرش بازیکن بسیار خوبی است اما متاسفانه بعد از اینکه پنالتی خود را گل نکرد از لحاظ روحی و روانی دچار افت شد و ما مجبور بودیم که او را تعویض کنیم.

وی در خصوص علی علیزاده و مسائل پیش آمده گفت: ما علیزاده را آوردیم تا بتواند با زدن ضربات سخت برای ما گلزنی کند اما متاسفانه یک موقعیت گل 95 درصدی را از دست داد و اگر آن توپ را به گل تبدیل می کرد شاید دیگر کسی از ما چنین سئوالاتی نمی‌کرد.

قلعه نویی در خصوص داوری این دیدار نیز خاطرنشان کرد: به اعتقاد من اگر صحبت نکنم بهتر است چرا که گفته می شود من بازی تیم  خود را توجیه می کنم اما باید بگویم در مجموع داوری خوب بود و از گروه داوری تشکر می کنم. اما معتقدم در چند صحنه می توانست با سوت هایی که می زند عدالت را در زمین رعایت کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد: شاید یکی از سوت‌هایی که برای ما زده نشد خطایی بود که بر روی سیاوش اکبرپور صورت گرفت و می توانست یک پنالتی دیگر برای استقلال باشد.

امیر قلعه نویی در پایان گفت: ما هنوز امیدواریم و چند بازی تا پایان دور مقدماتی داریم و مطمئن هستم که با همت بچه ها می توانیم از گروه خود صعود کنیم.

تاریخ درج: 28 اسفند 1387 ساعت 20:01 تاریخ تایید: 28 اسفند 1387 ساعت 20:17 تاریخ به روز رسانی: 28 اسفند 1387 ساعت 20:20
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است