Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:43  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی ديدگاه
 
قتل عام فلسطيني‌ها در نوار غزه
جهان- حسين علايي:
بيش از يكسال است كه جنايات پي‌درپي و مرتب صهيونيست‌ها عليه مردم فلسطين در نوار غزه همواره خبرساز بوده است

عمده اين خبرها، ناشي از محاصره دائمي يك و نيم ميليون فلسطيني در سرزمين كوچك غزه است كه هم‌اكنون به‌صورت زندان بزرگي براي مردم آن خطه درآمده است و از 2روز پيش هم با هواپيماهاي ارتش صهيونيستي به‌شدت و به‌طور مرتب بمباران مي‌شود.

شدت حملات هوايي و ميزان تلفات گسترده ناشي از بمباران‌ها و فروريخته‌شدن صدها تن انواع مواد منفجره بر سر مردم فلسطين و قساوت‌هاي انجام‌شده از سوي ارتش رژيم اشغالگر قدس اين سؤال را پديد مي‌آورد كه چرا چنين وحشيگري‌هايي با اين ابعاد گسترده عليه اين مردم مظلوم صورت مي‌گيرد و همچنان ادامه دارد؟  

هدف اسرائيل از اين حملات و جنايات چيست؟ چرا اكثر سران دولت‌هاي عربي عليرغم همدردي ملت‌هايشان با مردم ستمديده فلسطين، همچنان ساكت و  بي‌خيالند؟ گرچه پاسخ به چنين پرسش‌هايي، مقاله مفصلي را مي‌طلبد، ولي به‌نظر مي‌رسد كه به‌طور مختصر مي‌توان گفت؛

جداشدن نوار غزه از زير سلطه صهيونيست‌ها و از زير حاكميت تشكيلات خودگردان فلسطين كه به‌عنوان جريان سازش عمل مي‌كرده است و همچنين حاكميت گروه حماس كه معتقد به بازپس‌گيري سرزمين فلسطين از دست اسرائيل است، ضربه‌بزرگي را به طرح‌ها و برنامه‌هاي آمريكا و اسرائيل جهت حل مشكل صهيونيست‌ها و اجراي سازوكار كنفرانس آناپوليس وارد آورده است.

دولت بوش كه وعده داده بود تا قبل از ترك كاخ سفيد مشكل اسرائيل را با فلسطيني‌ها حل خواهد كرد، حال با اتمام دوران سياهش، نتوانسته هيچ كمكي به اسرائيل بكند و قرارداد صلحي را به امضا برساند.

بنابراين آمريكا و اسرائيل نمي‌توانند بپذيرند كه ملت فلسطين در نوارغزه عامل شكست آنها در اجرايي‌كردن مفاد كنفرانس آناپوليس شوند. آنها نمي‌توانند تحمل كنند كه سرپل مهمي به‌نام نوار غزه در كنار اشغالگران در اختيار مردمي قرار گيرد كه با برنامه‌هاي آنها مخالفند و خود براي سرنوشت‌شان تصميم مي‌گيرند.

به‌طور مرتب شعار مقاومت در برابر جنايات اسرائيل را سر مي‌دهند و تسليم آنها نمي‌شوند. فلسفه شهادت را سرلوحه قدرت خود در برابر شرارت‌ها و بي‌رحمي‌هاي پي‌درپي صهيونيست‌ها قرار داده‌اند و از مرگ با عزت نمي‌ترسند.

اسرائيل در نظر داشت تا از طريق ايجاد دولت فلسطيني كه آمريكا در كنفرانس آناپوليس آن را مطرح كرد،‌ بتواند هم حاكميت خود را بر سرزمين‌هاي فلسطين اشغالي تثبيت كند و هم امنيت درازمدت ساكنين واردشده در آن را حفظ نمايد و هم زمينه و شرايط را براي به رسميت‌شناخته‌شدن دولت يهود در سرزمين فلسطيني‌ها فراهم آورد.

ولي مقاومت مردم غزه و مسئولين حماس در برابر چنين برنامه‌اي و مجهزشدن رزمندگان فلسطين به سلاح‌هايي كه مي‌تواند حداقل واكنش را در برابر جنايات صهيونيست‌ها در پي داشته باشد، كنفرانس آناپوليس را به سخره گرفت و كوس شكست آن را به صدا درآورد.

بنابراين در آخرين روزهاي حكومت و دولت روسياه و جنايتكار بوش، مردم فلسطين در نوار غزه بايستي به‌دست صهيونيست‌هاي جاني به‌صورت دسته‌جمعي مجازات شوند و زيرساخت‌هاي دولت حماس كه نمايندگي اين مردم را برعهده دارد، به‌طور كامل تخريب و منهدم گردد. مردم در بي‌غذايي و بي‌دارويي و بي‌برقي و وحشت به‌سر برند و هر روز و هر شب، عزيزان خود را از دست بدهند.

گرچه اين جنايات هولناك و دهشت‌آور و اين مصيبت بزرگ، خون ملت‌هاي جهان را به جوش آورده و آنها را در حمايت از مظلوميت فلسطين به خيابان‌ها كشانده است، ولي به‌هرحال دولت جمهوري اسلامي ايران مي‌تواند همچنان اقدامات گسترده‌تري را از طريق مجامع بين‌المللي از قبيل سازمان ملل متحد، سازمان كنفرانس اسلامي و نيز تحت‌فشارقراردادن دولت‌هاي اسلامي و عربي در حمايت از مردم مظلوم غزه و نيز متوقف‌كردن ادامه حملات صهيونيست‌ها انجام دهد و تمام قدرت سياسي، تبليغاتي، اقتصادي و فكري خود را در خدمت به داغديدگان فلسطيني به‌كار گيرد.

تاریخ درج: 8 دی 1387 ساعت 22:05 تاریخ تایید: 8 دی 1387 ساعت 22:34 تاریخ به روز رسانی: 8 دی 1387 ساعت 22:36
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است