Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ليگ برتر فوتبال ايران
ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:43  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی ورزش
 
نامه قطبی به هوداران پرسپولیس
فوتبال- همشهری آنلاین:
افشین قطبی در نامه‌ای به هواداران باشگاه پرسپولیس دلایل کناره‌گیری خود از تیم پرسپولیس را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا متن کامل نامه افشین قطبی سرمربی مستعفی تیم پرسپولیس به هواداران این است:

مردم غيور و ارجمند ايران
هواداران دوست داشتني پرسپوليس

با سلام، استحضار دارند اينجانب سيد افشين قطبي با عشق خدمت و با قلبي مملو از علاقه به هواداران و طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس علي‌رغم گرفتاري‌هاي بسيار به دعوت مسئولين باشگاه پرسپوليس آري گفته و مجددا با اميد استفاده از همكاري صميمانه كادر فني جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران، فعاليت خود را شروع كردم.

اكنون با توجه به حوادث حاشيه‌اي تيم كه برخي از افراد در خارج از باشگاه ايجاد كرده كه بيشتر به دسيسه براي جلوگيري از موفقيت اين تيم شكل مي‌گيرد نتايج در خور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت، كادر فني و بازيكنان حاصل نشده و اين تنها به بهانه حضور بنده در اين تيم است. از آنجايي كه با تمامي قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست مي‌دارم، خنجر جدايي را در قلب خود فرو كرده و از كنار تيم دور مي‌شوم، شايد با اين اقدام دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند. اگر با جدايي من از پرسپوليس اين تيم راه قهرماني و موفقيت را طي مي‌كند اين افشين قطبي است كه عشق و علاقه خود را فداي موفقيت پرسپوليس مي‌كند.

اشكهاي جدايي از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته تا در روز قهرماني پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاه‌هاي آسيا، آنها را در لحظات شادي از چشمم جاري كنم.

در خاتمه لازم مي‌دانم از تمام سعي و تلاش بي‌شائبه اعضاء هيات مديره باشگاه كه در مدت فعاليت اينجانب در جهت ايجاد امكانات براي به ثمر رساندن تلاش بنده، كادر فني و بازيكنان از هيچ‌گونه مساعدتي دريغ نكردند سپاسگذاري كنم. اميدوارم هواداران عزيز قدر زحمات آنان را گرامي بدارند. آنها همگي دل شير دارند.

تاریخ درج: 29 آبان 1387 ساعت 12:01 تاریخ تایید: 29 آبان 1387 ساعت 12:26 تاریخ به روز رسانی: 29 آبان 1387 ساعت 15:28
 
مطالب مرتبط
افشین قطبی به استرالیا رفت جزئيات جديد از قرارداد قطبي با پرسپوليس شبي كه قطبي اشك ريخت شبي كه مصطفوي روي خط نيامد پيرواني: از من هم مثل قطبي حمايت شود استيلي: بازگشت دوباره قطبي به پرسپوليس اشتباه بزرگي بود من رفتم، براي پرسپوليس پنالتي گرفتند قطبي تكذيب كرد توقف پرسپولیس برابر پیکان افشين دوم در آزمون مديرروستا آخرين تمرين پرسپوليس قبل از رويارويي با پيكان بازتاب استعفاي قطبي در سايت گل استعفای قطبی رد شد اما او از تهران رفت تلاش مصطفوی برای بازگشت قطبی به ایران
 
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است