آشپزی - دستور پخت
-
طریقه صحیح دم کردن چای ایرانی | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی که نمیدانستید
چای ایرانی یکی از خوش عطر و طعم ترین چای ها در تمام دنیا است اما طریقه دم کردن خاصی دارد که حتما باید رعایت کنید.
-
آموزش نوشیدنی خنک با هندوانه | دستور موهیتو هندوانه بدون سودا و با سودا
موهیتو هندوانه جزو نوشیدنی های خوشمزه ای است که می توان به راحتی در منزل درست کرد. فرمول تهیه این نوشیدنی خوشمزه را یاد بگیرید.
-
برای کودکان غذاهای سرشار از پروتئین بپزید
روش تهیه کوفته قلقلی پروتئینی برای بچهها
اگر کودک شما بد غذاست یا به خوردن گوشت، مرغ و ماهی علاقهای نشان نمیدهد، بد نیست تهیه مدلهای مختلفی از غذاهای پروتئینی را یاد بگیرید تا به کمک طعمهای تازه و متنوع بتوانید این ماده غذایی را به بدن فرزندتان برسانید.
-
طرز تهیه نوشیدنی های رنگی برای کودکان
بسته به اینکه کودکتان در چه سنی به سر میبرد، میتوانید از ترکیب مواد غذایی مختلف، میوهها و مغزیجات نوشیدنیهای رنگارنگ و خوشطعم برایشان تهیه کنید.این شما و این روش تهیه نوشیدنیهای مفید و خوشطعم کودکانه.
-
دستور تهیه پوره ساده اما مقوی در خانه برای کودکان
پورهها جزو نخستین موادمغذیای هستند که در وعدههای غذایی کودکان بهویژه در ماهها و سالهای ابتدایی تولدشان گنجانده میشود؛ غذاهایی به ظاهر ساده، اما مقوی که در رشد کودک بسیار تأثیرگذارند و بیشتر کودکان هم از خوردن آنها استقبال میکنند.
-
چگونه توت را خشک کنیم که سیاه نشود ؟ | ۴ روش خشک کردن توت سفید در خانه
چگونه توت را خشک کنیم که سیاه نشود ؟ در این مطلب به این سوال پاسخ داده شده و روش درست خشک کردن توت سفید آموزش داده شده است.
-
غذای جدید و ساده چی بپزم ؟ | طرز تهیه حمص بادمجان به سبک لبنانی ها
حمص بادمجان یا هوموس بادمجان یک غذای خوشمزه و مفید است که میتوانید از آن به عنوان پیش غذا یا حتی یک شام نانی مقوی استفاده کنید.
-
ماجرای حسادت مرگبار آشپز و رنگ پریده او که اسرار قتل را فاش کرد
رنگ پریدگی و اضطراب آشپز یک رستوران، اسرار جنایتی که از سر حسادت مرتکب شده بود را فاش کرد.
-
لازانیا رژیمی را به این روش بپزید + طرز تهیه سه مدل لازانیا
یکی از سختیهای رژیمهای لاغری عدم مصرف غذاهای خوشمزهای همچون لازانیا، پیتزا و پاستا است.
-
طرز تهیه ته چین ساده | چرا ته چین وا می رود و شل می شود؟
ته چین ساده غذایی خوشمزه و آسان پز است و میتوانید آن را به راحتی درست کنید. در این مطلب طرز تهیه ته چین ساده آموزش داده شده است.
-
۷ راز خوشمزه تر شدن چلو گوشت + طرز تهیه چلوگوشت رستورانی در خانه
اگر می خواهید چلو گوشتی لذیذ داشته باشید بهترِ از گوشت ران یا سردست گوسفند استفاده کنید.
-
طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
دمنوش عناب یک نوشیدنی گرمکننده است که میتواند به اندازه دلخواه تند یا شیرین باشد (مقدار زنجبیل و شکر سیاه را تنظیم کنید تا تعادل مورد نظر خود را پیدا کنید) و حتی میتوانید بدون زنجبیل و شکر آن را تهیه کنید که در ادامه آموزش دادهایم.
-
طرز تهیه سالاد سزار در خانه به روش سرآشپزهای حرفهای + فوت کوزهگری سالادسزار
یکی از خوشمزهترین سالادهایی که میشود به آن عشق ورزید سزار است! هم به عنوان میان وعده هم پیش غذا و هم وعده اصلی میتوانید به آن کاملا اعتماد کنید!
-
طرز تهیه یک دسر ساده و سریع یخچالی بدون فر
اگر به دنبال دستور تهیه یک دسر خوشمزه و فوری هستید این مطلب یک دستور تهیه فوقالعاده برای شما دارد که با مواد در دسترسی آماده خواهد شد.
-
کروسان شکلاتی ترد و خوشمزه فرانسوی را خودتان درست کنید + روش تهیه و نکات کاربردی
کروسان شکلاتی یکی از انواع خوشمزه نان کروسان است که با خمیر لایه لایه و شکلات تهیه میشود و یک خوراکی بسیار محبوب و پرطرفدار است.
-
هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر میکند | نحوه تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه
هندوانه میوهای آبدار و شیرین است که خاصیت سنگ شکن برای سنگ کلیه دارد و هندوانه پخته شده می تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند. در این مطلب فواید هندوانه برای دفع سنگ کلیه و طرز تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه بیان شده است.
-
طرز تهیه سوهان کنجدی عسلی بدون شکر و رژیمی + مواد لازم
سوهان کنجدی نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از کنجد، عسل، کره یا روغن، زعفران و هل تهیه میشود. این شیرینی طعمی دلچسب و بافتی ترد و شکننده دارد و میتوان آن را به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو کرد.
-
طرز تهیه پاستا پیچی با ظاهری جذاب و اشتها برانگیز + نکات کاربردی مهم
هر چقدر خامه مورد استفاده شما در تهیه پاستا چربتر و سنگینتر باشد، پاستای خوش طعمتری خواهید داشت.
-
انواع ماکارونی شکل دار و غذاهایی که می توان با آنها پخت
ماکارونی یکی از شگفتانگیزترین مواد اولیهای است که معمولا با آرد سمولینا و در شکلهای مختلف تهیه میشود.
-
طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ + ویدئو | چکار کنیم کباب از سیخ نریزد؟
کوبیده با دل مرغ از غذاهای خوشمزه و ارزانی است که میتوانید به راحتی برای پیک نیک یا دورهمیهایتان تهیه کنید.
-
طرز تهیه ماست خانگی + ویدئو | جلوگیری از آب انداختن ماست خانگی ؛ دلیل ترش و شیرین شدن ماست چیست؟ | فوت و فن ماست سفت و خامهای
تهیه ماست در خانه فوت و فنهایی دارد که با به کار بردن آنها بهترین ماست خانگی را خواهید داشت. در این مطلب با طرز تهیه ماست خانگی و علت آب انداختن ماست و راههای خوشمزه شدن آن آشنا میشوید.
-
طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
دمی گوجه غذایی است که هم خوشمزه است و هم سریع میتوان آن را درست کرد. در این مطلب فوت و فن پختن دمی گوجه آورده شده است.
-
طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فنها
کوکی نوعی نان شیرینی بیسکویتی است که بافت بسیار تردی دارد و میتوان گفت یک شیرینی بینالمللی پرطرفدار است.
-
۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه بستنی ساده وانیلی
بستنی یکی از محبوبترین دسرها در گوشه گوشه جهان است و برخی شواهد می گوید تاریخچه بستنی به قرن چهارم قبل از میلاد برمیگردد.
-
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده | برای خوشمزه شدن خورش بادمجان از این ادویهها استفاده کنید
خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده را به راحتی با روش ساده ای که در این مطلب آموزش دادهایم میتوانید در خانه درست کنید.
-
نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزهتر شدن این غذای سالم و خانگی
یکی از عادات غذایی ناسالم که بدل به بخشی از سبک زندگی امروزی شده عادت به خوردن غذاهای آماده و کنسروی است که خوراک لوبیا یکی از آنها است. اما غذای کنسروی به بدن آسیبهایی میرساند که یکی از خطرناکترین آنها بوتولیسم است. اگر میخواهید از این بیماری پیشگیری کنید خوراک لوبیا را در منزل بپزید.
-
طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار در خانه + ویدئو | راز خوشمزه شدن اکبر جوجه به روش شمالیها | سس ناردون چیست ؟
درست کردن اکبر جوجه با ران مرغ به همراه رب انار بسیار خوشمزه است و دستور پخت ساده ای دارد.
-
۸ نکته مهم برای تهیه یک زیتون پرورده گیلانی اصل + طرز تهیه
سبزی اصلی زیتون پرورده گیلانی چوچاق هست، بهترین ترکیب برای معطر کردن زیتون پروده چوچاق و خالواش به حساب میاد که مقدار چوچاق باید نسبت به بقیه سبزی ها بیشتر باشه.
-
طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
اکبر جوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخ شده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید. اما راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیز دیگری است.
-
آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه به همراه چند راز مهم برای خوشمزهتر شدن آن + طرز تهیه
مرغ سوخاری علیرغم اینکه جزو فستفودها حساب میشود، اما نسبت به آنها سالمتر و خوشطعمتر است. این غذای خوشمزه از خوراکیهای خیلی دلچسب و پرطرفداری است که میتوان هر از چند گاهی در خانه تهیه کرد.